Islamic Widget

Seorang lelaki bertanya kepada Rasulullah s.a.w: “apakah (amalan) islam yang terbaik?” Nabi berkata: “Engkau memberi makan & memberi salam kepada orang yang engkau kenali dan kepada orang yang engkau tidak kenali.”

(Hadis Riwayat al-Bukhari dan Muslim)

Tangguh kesenangan utk capai kejayaan  

Posted by: izz@h_khazali

Bismillahirrahmannirrahim....
MasyaAllah....dh lama sgt x hupdate blog ni kan....tiba2 rsa nk tulis sesuatu....

Ada org kta, blog ni dh jd mcm tempat luah perasaan ke? Hmmm....terpulang pada org utk menilai....tp x salah kalau kita nk berkongsi sesuatu utk kepenting bersama....btol x??

Lagi pn blog ni suka2 je nk buat...nk isi masa lapang...😁 Alhamdulillah....ada msa kita tulis, xde msa kita simpankan aje...lg pn xde pn org nk bca blog ni....hehe

Ok lah...ape yg teman merepek ni...hmm
Sedar x sedar sdh 2thun dh blajar di MSU kesyangan....tggl lg 2semester utk aku tempuh...skrg tgh pening dengan research project 1....sblm ni mcm2 dlm pikiran nk buat itu ini, tp bila dh dpt supervisor....dorg dh ade project yg lebih menarik utk dikongsi 😏 Alhamdulillah dpt supervisor yg supportive...walaupun agak garang....mcm tu lah cara pembelajaran, klo xde yg push mmg x jalan 😂

Sebelum ni dalam perancangan nk buat:
1.Antimicrobial plant extraction
2.General birth
3.Antipyretic
And mcm2 lg lah...😂
Tp bla dh brada di alam nyata....
Tajuk nya blom pasti....tp yg pasti pasal 'insect repellency of plant'
Tajuk ni gabung dgn 2 subjek Entomology and biochemistry....alamak...biochemistry weh....huhu...xpe2 bak kata supervisor ku, jgn kata itu ssh ini payah kalau blom ada apa2 effort....jgn dgr kata2 negative org...just move on what've we plan...😁 caaiiiyyoookkk2 💪💪💪

Video kt bwh ni tnjuk mcmna cra mudah utk tulis literature review jom tgok smbil mcm kuaci 😜

video
Nk jd org berjaya kne ikut cra org bjya....tp aku x thu lah bleh berjya ke tidak hehe 😂 gurau2....tp apa pn kne yakin dgn diri....insyaAllah...Allah sentiasa bersama dgn org yg sabar....kata2 yg aku pegg sekarang ni ialah....' cubalah untuk tangguh kesenangan untuk mendapat hasil yg lumayan' 💪💪💪 ukendoit bebeh!!! 😂😄😃

This entry was posted on 9:16 PM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts with Thumbnails

Search This Blog