Islamic Widget

Seorang lelaki bertanya kepada Rasulullah s.a.w: “apakah (amalan) islam yang terbaik?” Nabi berkata: “Engkau memberi makan & memberi salam kepada orang yang engkau kenali dan kepada orang yang engkau tidak kenali.”

(Hadis Riwayat al-Bukhari dan Muslim)

Hajat di hati nak masuk USM  

Posted by: izz@h_khazali

Hmmm....begitulah asalnya....bercita2 nk msuk USM...tp terbalik plak jd MSU...
Ape nak buat mungkin MSU lbih baik utk aku...huhu

Yg terbaik x selalunya baik utk kita, mungkin kita akan dpt yg lebih baik...∩__∩
Kat cni bkn nk crita psal MSU....tp nk crita mcmna aku survive kt MSU ni...
X banyak pn nk crita...skit je...walaupn byk sbnrnya benda nk kongsi.

Apa yg berlaku kt aku msa awl2 keberadaan ku kat sni ialah kne curi beg = ̄ω ̄=
Antara barang penting dlm beg tu:
1.lab coat
2.notebook(asus)
3.kunci kreta
4.kunci rumah
5.wallet(tau2 lah ape ada d dlm)

Kejadian ni berlaku lpas 4mggu aku kat MSU....dkt library Msu.....adoii laaa...x sangka...tu je yg mmpu aku ckp time tu...x lma pn tggl beg dkt locker( x berkunci) sbb nk cpt n dlm 15mnit je dlm library.

Msa tu hny Allah je yg tahu mcmna persaan....mujur phone dlm pocket...hmm...kbetulan time tu ada housemate dia lah tlong temankan aku..mekasih mcbee...*^O^* muaahh ciked...hehe

Report dkt staff library pn dorg xleh nk buat apa...dorg hny mmpu trima aduan...and time bru thu yg kt ctu mmg slalu blaku kecurian....smpikn ayam kfc pn bleh hilang...kebulur sgt tuh...hmm...staff libry dh
 byk kali report dkt org atas....tp blom ada inisiatif utk elkkn benda tu...n yg pelik time tu xde cctv dkt stu...habis mcmna nk cri bukti...xleh buat apa...tp skrg alhamdulillah...dh ada cctv mungkin dh kurg kot kes curi ni. Hope so..

Antara benda nk pesan, jgn lah terleka...mungkin org perhatikn kita...kita x thu...sentisa lah berhati2...tmbh2 klo kt tmpt bru...jgn ambil mudah...^O^

This entry was posted on 1:04 AM . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts with Thumbnails

Search This Blog